BIDW 2017

Woensdag 20 september werd er ingebroken in Zevenhuizen !!!

Met grote tevredenheid kijkt de buurtpreventie terug op het interactieve spel ‘’Boef in de wijk’’. Woensdagavond 20 september `17 stond de dorpskern Zevenhuizen in het teken van het spel dat werd georganiseerd door de buurtpreventie Zevenhuizen, de politie Waddinxveen – Zuidplas en de gemeente Zuidplas.

Tijdens die avond zijn er 5 ’boeven’ actief geweest in het dorp. Deelnemers werden daarover via Twitter met tips over de acties, locatie en signalement van de ’boeven’ geïnformeerd. De boeven waren op verschillende locaties in Zevenhuizen actief met babbeltrucks, woninginbraak, fietsendiefstal, auto-inbraak en tasjesroof. Na afloop zijn door wethouder Jan Hordijk de prijzen uitgereikt aan de deelnemers die de boeven hebben gevonden.

De winnaars Deborah, Miranda, Swen, Sander en Fabian werden verrast met leuken prijzen die ter beschikking werden gesteld door de lokale middenstand zoals kanoën en waterfietsen op de Rotte, Bidons met lessen en kortingen bij de sportschool, alarmsystemen voor in huis en een Arduino starterskit met boek.

 

Aanmelden
Direct aanmelden