Spel ”Boef in de wijk” 2018

Donderdagavond 27 september wordt er ingebroken in Zevenhuizen!

 Spel ‘’Boef in de wijk’’ in Zevenhuizen.

Buurtpreventie Zevenhuizen organiseert samen met de politie Waddinxveen – Zuidplas en de gemeente Zuidplas voor de inwoners van de dorpskern Zevenhuizen op woensdagavond 20 september 2017 het interactieve spel ‘’Boef in de wijk’’.

Het spel speelt zich af in Zevenhuizen, waar verschillende scenario’s zullen plaatsvinden en een ‘boef’ zich heeft verstopt.
De buurtpreventie Zevenhuizen verzendt tijdens het spel via het Twitteraccount @BuurtP7huizen tips over verdachte personen en situaties op verschillende locaties in Zevenhuizen.

Voor degenen die de ‘boef’ als eerste vindt, is een leuke prijs de beloning.
Nadat de eerste ‘boef’ is ontmaskerd, wordt een nieuwe ‘boef’ in het spel gebracht (of is het spel afgelopen).

Vangt u de ‘boef’?
Aanmelden is niet verplicht, maar wij vinden het wel leuk om van te voren te zien hoeveel er mee willen doen. U kunt via onze Facebook Event aangeven dat u mee wilt doen.

Meedoen
Op de website van Buurtpreventie Zevenhuizen vindt u de informatie hoe u mee kunt doen. U vindt hier ook de spelregels en algemene informatie.

Doel van het spel
Uit gesprekken met burgers komt regelmatig naar voren dat zij het soms lastig vinden om een verdachte situatie te herkennen. Het spel’’Boef in de wijk’’ laat de deelnemers op een leuke manier kennismaken met verdachte situaties. Bovendien maakt het duidelijk hoe belangrijk het is om goed te kijken en te luisteren.

Aanmelden
Direct aanmelden