Spelregels spel ”Boef in de wijk” 2018

Deelname
De minimumleeftijd voor deelnemers is 14 jaar. Personen jonger dan 14 moeten in gezelschap zijn van een volwassene.

  • U heeft een smartphone met internetverbinding nodig om mee te kunnen doen. Tijdens vier spelrondes wordt u via Twitter @buurtappnwk en het facebookevenement ‘Boef in de wijk Nieuwerkerk aan den IJssel’ geïnformeerd over het spel en krijgt u aanwijzingen over de verblijfplaats van de boef.

De ‘boef’
De boef kan alleen ontmaskerd worden op de openbare weg. Het is dus niet toegestaan te zoeken in bijvoorbeeld tuinen of op bedrijfspercelen.

  • Als u denkt de boef te hebben gevonden dan spreekt u hem aan met: ‘Kent u de boef in de wijk?’. Als u de boef als eerste heeft ontmaskerd, ontvangt u van hem een voucher. U kunt direct uw prijs in ontvangst nemen bij de regisseur. Nadat de boef door iemand is ontmaskerd, wordt er een nieuwe boef in het spel gebracht of is het spel ten einde.
  • De boef in het spel zal nimmer ontkennen, vluchten of agressief naar u worden. Gebeurt dit wel, dan heeft u mogelijk te maken met een spelbederver of een echte inbreker. Geef deze informatie dan meteen door aan de regisseur via twitter of facebook.
  • Indien mensen uw vraag ‘Kent u de boef in de wijk?’ niet begrijpen omdat zij niet weten dat u mee doet aan dit spel, leg hen dit dan vriendelijk uit.

De prijs
Er worden elke ronde prijzen uitgereikt aan diegene die de boef heeft ‘gevangen’.

Vragen
Heeft u tijdens het spel vragen naar aanleiding van bovenstaande spelregels? Neem dan contact op met Michael de Man via 0631680811 of michael.deman@hetccv.nl

Aanmelden
Direct aanmelden