Weer een bestelbus leeg gehaald in Jonge Veenen!

Bericht geplaatst op 26 december 2020 in Moerkapelle

In de nacht van 25-26 december is er rond 3 uur ’s nachts voor de 3e keer in korte tijd ingebroken in een bestelbus in de Jonge Veenen.

De bus stond op de parkeerplaats van de Koningsspil, Binnenroede Bovenas en Voorzoom.

Deze bus was eerder ook al het doelwit van criminelen.Toeval of komen ze terug in de hoop dat er weer nieuwe waardevolle spullen in de bus liggen.

Uit de beelden is niet goed op te make of het om dezelfde dader(s) gaat, de man is zich duidelijk bewust van de camera en houdt zijn hand voor zijn gezicht.

Zie bijgaande video en de 2 foto’s uit de video:

Video 1

Wij weten niet zeker of dit dezelfde persoon is:

 

Wij raden iedereen aan om de waardevolle spullen niet in de auto/bus achter te laten. Wat niet wegneemt dat er wel schade zal zijn als ze weer terug komen, maar als ze eenmaal door hebben dat er geen waardevolle spullen meer te halen zijn, hopen we dat deze inbraken stoppen.

Heeft u aanvullende informatie m.b.t. deze inbraak, neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of stuur een mailtjes naar moerkapelle@zuidplasveilig.nl.

Wanneer u een verdachte situatie ziet, neem dan eerst contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of bij heterdaad/spoed 112 en plaats daarna een bericht in de BuurtApp.

Bent u slachtoffer van een misdrijf, doe altijd aangifte bij de politie!

Een veilig Moerkapelle doen wij samen!