Burgernet: meerdere reacties n.a.v. diefstal bedrijfsvoertuig

Bericht geplaatst op 17 juli 2020 in Zevenhuizen

Geachte deelnemer,

De politie heeft meerdere reacties mogen ontvangen naar aanleiding van het onderzoek naar de diefstal van een Mercedes-Benz Sprinter bedrijfsauto tussen zaterdag 4 juli 21:00 uur en zondag 5 juli 07:30 uur aan de Boslaan in Zevenhuizen. 

De politie gaat met deze informatie verder met het lopende onderzoek. Heeft u nog tips, belt u dan 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! We vragen u hierbij het BVH-nummer 2020195737 te vermelden: dit is het referentienummer voor de politie.

Als u informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Hartelijk dank voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,
Burgernet Politieteam Waddinxveen-Zuidplas