Eindelijk weer een buurtpreventie ronde

Bericht geplaatst op 10 juni 2020 in Zevenhuizen

Woensdagavond 10 juni 2020 was het dan eindelijk weer zover.

Net als iedereen kregen wij ook te maken met de Covid-19 maatregelen. Wij waren vaak te vinden in de wijk met onze vrijwilligers in de vorm van een preventieronde. Dit kon helaas niet meer. Na drie maanden hebben we weer voorzichtig de draad opgepakt en liepen wij onze eerste ronde in deze bijzondere tijd van het jaar.

We waren met 7 vrijwilligers, gemeentelijke handhaver en een stagiair. We zijn in twee groepen de wijk in gegaan en hebben de RIVM regels in acht gehouden. Dat betekend vooral voor ons 1,5m afstand. Wij willen onze vrijwilligers en de handhavers bedanken dat zij met ons deze regels hebben nageleefd. Veiligheid in de wijk vinden wij belangrijk, maar ook de veiligheid voor onze vrijwilligers.

Tijdens onze preventieronde van ongeveer 5 kilometer door Zevenhuizen hebben wij weinig bijzonderheden waargenomen. We zijn blij dat medebewoners actief bezig zijn met de veiligheid van hen zelf maar ook van hun omgeving. Goed bezig!

Oh maar wat was het fijn om elkaar weer te zien, te spreken en met elkaar preventief aanwezig te zijn in Zevenhuizen.

Wil u ook een keer vrijblijvend (want dat is het altijd) meelopen? Geen u dan op via onze website Buurtpreventie Zevenhuizen.