Gestolen voertuig gevonden in Zevenhuizen

Bericht geplaatst op 26 april 2020 in Zevenhuizen

Zondag 26 april 2020 werd er melding gemaakt in de BuurtApp over een voertuig die al een aantal dagen stond geparkeerd die niet herkend werd.

Een coördinator van Buurtpreventie Zevenhuizen kwam er achter dat dit voertuig was geregistreerd als gestolen.

Politie en handhaving van de gemeente werden ingelicht. Al snel kwam de politie ter plaatse. Het voertuig stond sinds 23 april 2020 geregistreerd als gestolen. Politie heeft het voertuig weg laten slepen en er is een buurtonderzoek gestart.

Foto ter illustratie.

Politie wilt het volgende als tip meegeven. Ziet u een voertuig een aantal dagen ergens geparkeerd staan, terwijl deze u niet “bekend” voorkomt? Meld het dan bij de politie en in de BuurtApp. Ga niet zelf op onderzoek uit. Zo voorkomt u dat uw vingerafdrukken op het voertuig komen en vergroot de pakkans. Gaat u zelf op onderzoek uit, dan is een sporenonderzoek erg lastig.

Twijfelt u? Neem dan contact op met een beheerder van de BuurtApp. Zij kunnen u adviseren of vragen advies aan de coördinatoren. De coördinatoren staan direct in contact met politie en met de afdeling Veiligheid van de gemeente Zuidplas.

Al met al een mooie actie en waarschijnlijk een blije eigenaar. Bedankt!

“SAMEN staan WE STERK(ER)!”