De buurtpreventieronde van januari en een nieuwe wijkagent

Bericht geplaatst op 26 januari 2020 in Moerkapelle

Woensdag 22 januari zijn er weer buurtpreventierondes gelopen door het dorp. Er waren weer veel lopers, zodat wij met 3 groepen, bijna het hele dorp hebben doorgelopen en deze keer zelfs met een buurtpreventie hond! De coördinator van Zevenhuizen liep ook met onze ronde mee.

Er wordt nog steeds regelmatig ingebroken in Zuidplas en daarom hebben wij bij de donkere huizen weer flyers in de brievenbus gedaan. Mocht u iets verdachts zien, bel direct 112! Ook zagen we een aantal defecte en scheve lantarenpalen. Deze melden wij bij de gemeente.

Na de ronde hebben wij kennis gemaakt met de nieuwe wijkagent voor Moerkapelle, Michel Bregman. Het was een leuke kennismaking en wij kijken uit naar een goede samenwerking met Michel.

Wil je ook een keer een ronde meelopen, kom vrijblijvend kennismaken. Aanmelden kan op de website!

Een veilig Moerkapelle doen wij samen!