Woninginbraak Gorterstraat Zevenhuizen.

Bericht geplaatst op 16 november 2019 in Zevenhuizen

Vrijdag 15 november 2019 is er tussen 14:00 – 15:45 uur ingebroken in een woning. De woning is gelegen in de Gorterstraat.

De verdachte(n) zijn over een een hek/schutting heen geklommen en hebben vervolgens de keukendeur ingegooid en opengemaakt. De inbreker(s) hebben de slaapkamer van de bewoner helemaal overhoop gehaald. Bij deze woninginbraak is er geld en juwelen gestolen.

Zaterdag 16 november vind er een onderzoek plaats door het forensisch team van de politie in de hoop dat er sporen te vinden zijn.

We zijn op zoek naar getuigen die de inbreker(s) hebben gezien of in de buurt van de Gorterstraat een verdachte situatie heeft waargenomen. Wij verzoeken u om contact op te nemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844. Deze zaak is bij de politie bekend.

Het bericht word zo snel mogelijk aangevuld met een zaaknummer!