Week van de Veiligheid 2019: 7 tot en met 13 oktober

Bericht geplaatst op 28 september 2019 in Zevenhuizen

Begin oktober is het weer zover: de Week van de Veiligheid. De vraag ‘Ben jij voorbereid op criminaliteit?’ Om het onderwerp veiligheid extra onder de aandacht te brengen van inwoners, want met het invallen van de donkere dagen in oktober, neemt de kans op criminaliteit zoals inbraken toe.

In de Week van de Veiligheid 2019 gaan wij zoals gebruikelijk een extra lange preventie-ronde lopen met onze vrijwilligers en aandacht vragen bij u voor de veiligheid in en om uw huis. Veilig wonen in Zevenhuizen staat bij ons op nummer één!

Ook tijdens Week van de Veiligheid spelen wij voor het derde jaar op rij het interactieve spel “Boef in de wijk” 2019. Deze editie iets anders dan de twee voorgaande, maar nog spectaculairder. Het spel is dit jaar alleen voor kinderen tot en met 12 jaar (begeleiding i.v.m. tips via Twitter is toegestaan). Vang jij de boef? Kom dan op 10 oktober om 18:15 uur naar het Jumbo plein. De boevenvangers ontvangen een leuke prijs!

Oja, Buddy komt ook!

“SAMEN staan WE STERK(ER)!”