GETUIGENOPROEP MISHANDELING BIJ OPMOER

Bericht geplaatst op 22 september 2019 in Moerkapelle

Op zaterdag 21 september heeft er een mishandeling plaatsgevonden bij het plein van OpMoer.  

Daar is een jongen door 2 mannen aangesproken op zijn gedrag, toen hij zich uitleefde op de auto van een buurtbewoner. Daarna is een hele groep van ongeveer 8 personen om de 2 mannen heen gaan staan. Op het moment dat een van de mannen naar binnen liep om 112 te bellen is de andere man van achteren geslagen, dit zou mogelijk met een boksbeugel gedaan zijn. Naast een hersenschudding, moest ook zijn oor worden gehecht.

Al geruime tijd misdragen jongeren zich rondom OpMoer. Wie heeft deze luidruchtige groep deze avond herkend?

Graag melden bij de politie, ook als u zelf overlast ervaart!

Een veilig Moerkapelle doen wij samen!