Mooi weer voor een buurtpreventieronde op de fiets

Bericht geplaatst op 24 april 2019 in Moerkapelle

Dinsdagavond 23 april was er weer een buurtpreventieronde. Twee groepen zijn lopend door het dorp gegaan en één groep is door het buitengebied van en rondom Moerkapelle gefietst.

De eerste ronde waarin het niet donker is, dus we letten weer op hele andere dingen. Wij  hebben weer melding gemaakt bij de gemeente van de losse tegels op het schoolplein van de Rehobothschool en van een putdekseltje dat boven de stoep uitsteekt.

Wilt u ook melding maken bij de gemeente van een onveilige situatie, dit gaat heel eenvoudig, kijk op onze website hoe u dit kunt doen: Meldingen gemeente Zuidplas

Wij willen ook graag deze waarschuwing van Politie Waddinxveen-Zuidplas met u delen:

Het is buiten weer langer licht, het zonnetje laat zich gelukkig ook weer vaker zien en de mensen zetten massaal alle ramen en deuren open.

Afgelopen nacht hebben we tijdens de surveillance door diverse stegen en straten gelopen. Wat ons opviel was dat veel poorten en schuren niet waren afgesloten. In 1 geval zat zelfs de sleutel nog in de schuurdeur. Nu hebben wij natuurlijk geen kwaad in de zin, maar vannacht hadden wij uit openstaande schuren toch behoorlijk wat waardevolle goederen zoals: motoren, fietsen en gereedschap kunnen meenemen.

Maak het inbrekers niet te makkelijk! Sluit alles goed af en voorkom diefstal.

#DH247 #POLWZ #preventie #diefstal

Een veilig Moerkapelle doen wij samen!