Buurtpreventie ronde 26 juni 2018

Bericht geplaatst op 26 juni 2018 in Zevenhuizen

Dinsdagavond 26 juni 2018 hebben wij met onze vrijwilligers weer een ronde gelopen door Zevenhuizen.

Speciale buurtprevent
Tijdens deze ronde liep ook onze speciale buurtprevent mee (zie foto). Deze speciale buurtprevent had er erg veel zin in en liep al snel voor de andere buurtpreventen uit. Er werd gesnuffeld en gesnuffeld. Er werd geen verdachte situaties geroken.

Voertuig niet goed afgesloten
Tijdens het lopen zagen wij een Volkswagen staan waarvan de bijrijders deur niet goed gesloten was. Na een kleine onderzoek naar de eigenaar van het voertuig hebben wij de deur een “zetje” gegeven. De deur viel toen in het slot en het voertuig kon veilig de nacht in.

Vervolg ronde
Via West 1 zijn wij richting de Hennipgaarde gelopen en hebben daar een kleine ronde gelopen. Het was er erg rustig en het zag er netjes uit. Onze vrijwilligers hebben nog een tasje afval los gemaakt van een tak uit de boomgaard en netjes gedeponeerd in de afvalbak.

Glaasje drinken
Toen we terug kwamen bij dorpshuis Swanla hebben we nog wat gedronken met de vrijwilligers en kunnen wij weer terug kijken op een leuke en positieve ronde.

Mee lopen
Denkt U, nou dat wil ik ook? Gezellig maar productief met andere vrijwilligers een ronde lopen door Zevenhuizen en met elkaar de veiligheid in Zevenhuizen te verhogen? Meld u dan aan via onze website en loop gerust eens met mee.

Link: aanmeldformulier